Snabblån

När man talar om snabblån brukar man syfta på smslån eftersom ett smslån är ett lån som betalas ut mycket snabbt, oftast redan samma dag eller senast nästkommande bankdag. Men när vi på lånpånätet.se talar om snabblån syftar vi på lån som betalas ut ännu snabbare än så, lån som betalas ut och sitter på ditt bankkonto direkt efter att ansökan blivit godkänd.

Så tar du ett snabblån

  1. Vänd dig till en smslångivare som kan betala ut smslån direkt. Ja, det är bara smslångivare som är så snabba, men inte alla. Du kan se på långivarens hemsida om de erbjuder smslån som kan betalas ut direkt.
  2. Ta reda på vilken bank långivaren använder sig av, det ser du också på långivarens hemsida. Det är nämligen så att du och långivaren måste använda er av samma bank om du ska kunna få ditt smslån direkt och om ni har det kan långivaren göra en direktöverföring till ditt bankkonto. Denna direktöverföring fungerar på exakt samma sätt som när du för pengar mellan dina egna bankkonton på en och samma bank, överföringen sker på sekunden. Om långivaren inte har samma bank som du får du leta vidare efter en långivare som har det.
  3. Ta reda på när långivarens kontor är öppet. Du kan bara få ditt snabblån direkt när långivarens kontor är öppet eftersom lån alltid handläggs manuellt.
  4. Ansök. När ovanstående kriterier är uppfyllda är det bara att göra din ansökan precis som vanligt och om det efter några sekunder visar sig att den är godkänd sitter ditt snabblån på bankkontot inom 15 minuter.